MENU
Αρχική
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ
Μήνυμα προέδρου
Οργανόγραμμα
Πολιτική ποιότητας
Διοίκηση
Επιτροπές
Νομοθετικό πλαίσιο
ΨΗΦΙΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΕΦΕΤ)
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΕΑ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
0
ΣΥΝΔΕΣΗ
ΕΓΓΡΑΦΗ
Το Καλάθι μου
Υπάρχουν
0 στοιχείο(α)
στο καλάθι σας.
Το καλάθι σας δεν έχει επιλεγμένα προϊόντα!
Υποσύνολο:
€
ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Σύνδεση
Username
Password
Είσοδος
Ξέχασα τον κωδικό μου
Ανάκτηση κωδικού
Username
Email
Αποστολή!
Επιστροφή στη login
Τεχνικές Μείωσης Κόστους
Γενικές πληροφορίες του μαθήματος
Καλωσόρισμα
Βιογραφικό Σημείωμα Εισηγητή
Βοηθήματα
ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΚΟΣΤΟΥΣ - ΕΡΓΑΛΕΙΑ
ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΚΟΣΤΟΥΣ - ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΣΠΑΤΑΛΗΣ
ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΣΠΑΤΑΛΗΣ – ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΕΣ – ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ
Εκπαιδευτικό υλικό
Η σημασία της μείωσης Κόστους
Οι περιοχές της σπατάλης
Κοστολόγηση Προϊόντων
Προϋπολογισμός - Σύστημα Αναφορών
Σχεδιασμός & Παρακολούθηση Δράσεων Μείωσης Κόστους
Φόρτωση
ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΚΟΣΤΟΥΣ - ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΣΠΑΤΑΛΗΣ
Previous
Next
Newsletter
Μάθε πρώτος για νέα σεμινάρια και εκδηλώσεις.
Εγγραφή
Εγγραφή