MENU
Αρχική
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ
Μήνυμα προέδρου
Οργανόγραμμα
Πολιτική ποιότητας
Διοίκηση
Επιτροπές
Νομοθετικό πλαίσιο
ΨΗΦΙΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΕΦΕΤ)
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΕΑ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
0
ΣΥΝΔΕΣΗ
ΕΓΓΡΑΦΗ
Το Καλάθι μου
Υπάρχουν
0 στοιχείο(α)
στο καλάθι σας.
Το καλάθι σας δεν έχει επιλεγμένα προϊόντα!
Υποσύνολο:
€
ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Σύνδεση
Username
Password
Είσοδος
Ξέχασα τον κωδικό μου
Ανάκτηση κωδικού
Username
Email
Αποστολή!
Επιστροφή στη login
Δομή Μαθήματος
Μαθήματα e-learning για τους επαγγελματίες κρεοπώλες
Μαθήματα e-learning για τους επαγγελματίες κρεοπώλες
Προεπισκόπηση
Βίντεο
Τήρηση Εγγράφων Για Τη Σωστή Λειτουργία Των Κρεοπωλείων
Βίντεο
Σύστημα Haccp
Βίντεο
Υγιεινή & Ασφάλεια των Τροφίμων στα Κρεοπωλεία
Βίντεο
Κρεοπωλεία-Διαδικασίες Αδειοδότησης & Προ-Απαιτούμενα Δικαιολογητικά
Βίντεο
Εισηγητής : Δαουτάκου Μαρία
Βιογραφικό
Φωτογραφία
Newsletter
Μάθε πρώτος για νέα σεμινάρια και εκδηλώσεις.
Εγγραφή
Εγγραφή