MENU
Αρχική
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ
Μήνυμα προέδρου
Οργανόγραμμα
Πολιτική ποιότητας
Διοίκηση
Επιτροπές
Νομοθετικό πλαίσιο
ΨΗΦΙΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΕΦΕΤ)
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΕΑ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
0
ΣΥΝΔΕΣΗ
ΕΓΓΡΑΦΗ
Το Καλάθι μου
Υπάρχουν
0 στοιχείο(α)
στο καλάθι σας.
Το καλάθι σας δεν έχει επιλεγμένα προϊόντα!
Υποσύνολο:
€
ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Σύνδεση
Username
Password
Είσοδος
Ξέχασα τον κωδικό μου
Ανάκτηση κωδικού
Username
Email
Αποστολή!
Επιστροφή στη login
Ποιότητα για Μικρές Επιχειρήσεις
Γενικές πληροφορίες του μαθήματος
Καλωσόρισμα
Βιογραφικό Σημείωμα Εισηγητή
Βοηθήματα
Case Study - Διαχείριση Προβλημάτων
Εργαλεία Ποιότητας - Παραδείγματα
Εγχειρίδιο Ποιότητα
Εκπαιδευτικό υλικό
Εισαγωγή
Αρχές της Ποιότητας
Τι είναι ένα Σύστημα Διαχείρισης της Ποιότητας - Οφέλη
ISO 9001 - Τι πρέπει να κάνει η εταιρεία για να ικανοποιεί τις απαιτήσεις
HACCP - Τι πρέπει να κάνει η εταιρεία για να ικανοποιεί τις απαιτήσεις
Υγεία και Ασφάλεια - OHSAS 18001
Η προσέγγιση SIPOC & Εργαλεία Ποιότητας
Φόρτωση
Η προσέγγιση SIPOC & Εργαλεία Ποιότητας
Previous
Next
Newsletter
Μάθε πρώτος για νέα σεμινάρια και εκδηλώσεις.
Εγγραφή
Εγγραφή