MENU
Αρχική
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ
Μήνυμα προέδρου
Οργανόγραμμα
Πολιτική ποιότητας
Διοίκηση
Επιτροπές
Νομοθετικό πλαίσιο
ΨΗΦΙΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΕΦΕΤ)
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΕΑ
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
0
ΣΥΝΔΕΣΗ
ΕΓΓΡΑΦΗ
Το Καλάθι μου
Υπάρχουν
0 στοιχείο(α)
στο καλάθι σας.
Το καλάθι σας δεν έχει επιλεγμένα προϊόντα!
Υποσύνολο:
€
ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Δομή Μαθήματος
Τεχνικές Μείωσης Κόστους
Τεχνικές Μείωσης Κόστους
Γενικές πληροφορίες του μαθήματος
Καλωσόρισμα
Βιογραφικό Σημείωμα Εισηγητή
Βοηθήματα
ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΚΟΣΤΟΥΣ - ΕΡΓΑΛΕΙΑ
ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΚΟΣΤΟΥΣ - ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΣΠΑΤΑΛΗΣ
ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΣΠΑΤΑΛΗΣ – ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΕΣ – ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ
Εκπαιδευτικό υλικό
Η σημασία της μείωσης Κόστους
Οι περιοχές της σπατάλης
Κοστολόγηση Προϊόντων
Προϋπολογισμός - Σύστημα Αναφορών
Σχεδιασμός & Παρακολούθηση Δράσεων Μείωσης Κόστους
Newsletter
Μάθε πρώτος για νέα σεμινάρια και εκδηλώσεις.
Εγγραφή
Εγγραφή